Rádió Csobán
"Természetesen Csobánkán"

 

26/320-146

radio@radiocsoban.hu

2014 Csobánka, Holdfény utca 6.

 

 

Honlap Fel Rádió Csobán műsor Csobánkai Időjárás Testület és Hivatal Rádió Csobán története Technika Munkatársak Archívum Hangtár Sport Képek Csobánkáról
 
Időjárás Csobánkán és környékén

 

 

Csütörtökön! KUKA

 

 

Sertést tartók

figyelmébe

 

 

 

 

 

 

Kerékpáros sportfesztivál a Dunakanyar-Pilis térségben

A szentendrei kistérség a Dunakanyari Nyári Játékok 2009-es évadját követően újabb nagyszabású programot szervez, ezúttal egy, a nem profi versenyzőket, hanem a teljes lakosság megmozgatását célzó sportfesztivál formájában.

A sportfesztivál fő programja a pilisi települések érintésével zajló kerékpáros túraverseny, melynek során a résztvevő 4-10 fős csapatok 3 különböző nehézségű, de minden korosztály számára élvezetes és biztonságos, kijelölt útszakaszt teljesítenek kerékpárral. Az útvonalakon elhelyezett állomáshelyeken a résztvevők különböző ügyességi próbákat teljesíthetnek, melyek alapján szerzett pecsétjeikkel a szentendrei esti fesztiválon nagyszámú tombolanyereményért indulhatnak.

A csapatok 9 órakor Pilisszentlászlóról indulnak, az útvonalon Pilisszentkereszt, Csobánka és Pomáz településeit érintik, majd Szentendrén várja őket a befutó és a jól megérdemelt vacsora. A 3 nehézségi útvonal közül az első egy „családi” útvonal, nagyrészt leejtőn és 16 km hosszan jut el a Skanzenig, a „haladó” útvonal 35 km-en kanyarog végig a hegyek erdészeti útvonalain, és ennek nehezebb formája a hegyi terepen futó „forráskereső” útvonal.

A résztvevőket a szentendrei Lázár cár téren dr. Dietz Ferenc polgármester, a kistérség elnöke fogadja majd, aki egyébként polgármestertársaival együtt szintén teljesíti majd az útvonalat.

Mindeközben azok számára, akik nem pattannak nyeregbe, vagy csak kísérők, érdeklődők, kora délutántól Szentendre belvárosában, a Lázár cár téren különböző sportprogramok, térségi sportegyesületek műsora, Triál bemutató, sportpályák lesznek, valamint kézműves kirakodóvásár, étel-ital és kora estétől változatos könnyűzenei programok várják őket.

Előzetes regisztráció és nevezés 2009. október 5-ig a honlapunkon és a Dunakanyari és Pilisi Önkormányzatok Többcélú Kistérségi Társulásának Irodájában (2000 Szentendre, Dunakorzó 18.) és a 20/332-00-27 mobilszámon lehetséges.
Csobánka sok oldala

ÖnKormányoz?

Csobánka Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat
Pest Megyei
 Katasztrófavédelmi IgazgatóságMyto pod Dumbierom